2007. október 10., szerda

Család kedvence

Emberek! Nagyon rosszul tűröm, ha a rokonok és a barátok nagy tömegben ide jönnek tüntetni az ablakunk elé, hogy még több képet szeretnének látni Nikolettáról! Úgyhogy gyorsan íme néhány friss kép. (Kattintásra nagyíthatók.)



Nénikbácsik, képzeljétek csak, már két hetesek vagyunk! Apa azt ígérte, hogy hoz egy két hétre arányosított tortát, két hétre arányosított gyertyával és tüzijátékkal. Később konkrét rákérdezésemre bevallotta, hogy csak hülyéskedett. Ezért ma öt perccel többet bőgtem a fülébe, méghozzá teljes hangerőn. De ennek az sem használ, süket! Grrr...





Apa már megint nem rám figyel, csak a csajokat sasolja a neten a zúgómorgó laptopjával. Pedig van-e fontosabb csaj neki, mint én?



Közös döglés apával. Apán azért van szemüveg alvás közben, hogy az álmát is tisztán lássa. Ezen a képen én nem alszom ám, csak úgy teszek! Nénikbácsik, el sem hiszitek, hányszor átejtem anyát és apát! Csak egy dologban nem tudom: akármilyen csendesen próbálok rottyintani, ezek mindig egyből tisztába raknak! Komolyan mondom, már tisztaságcsomagnak érzem magamat, unom! Veletek hogy volt ez két hetesen, nénikbácsik?

Ez még mindig Homa Péter blogja és nem Nikolettáé!
Pszt! Visszatérek és elfoglalom apa blogját! (Nikoletta)

Nincsenek megjegyzések: