2008. szeptember 24., szerda

Kislányunk egy éves születésnapjára

Egy éve ezen a napon születtél meg délelőtt 9:30-kor két, az anyaméhbeli maradásra vonatkozó sikertelen próbálkozásodat követően. Világra jöttél, s elbűvöltél minket szépségeddel, romlatlanságoddal, bájoddal, mely fejlődéseddel együtt folyamatosan átalakult, mégis Veled maradt mindig.

Az elmúlt egy évben hallatlan fejlődési utat jártál be: előbb megtanultál levegőt venni, táplálékhoz jutni, később mosolyogni, nevetni, sőt, mára már bújócskázni is. Megismerted a megfordulás és a felállás érzését, és vettél már leckéket járásból is. Bár még cselekvőképtelen vagy, amivel gyakran viccelődünk, mégis nap mint nap fejlődsz testileg és szellemileg, szinte Beléd van kódolva, hogy bejárd az utad, melyet a génekkel átvitt "program" és intelligencia a teljes emberré válásodhoz megkövetel.

Tökéletes vagy. Páratlan szépség és harmónia uralja tested-lelked, bennük ötvözöd mindazt, amit elődeidtől örököltél. Nap mint nap adsz tanúbizonyságot arról, hogy fontos lakója vagy és leszel e bolygónak, még ha most csak a szűkebb családi kör számára is. Bár még nem fontos, hogy "tűzoltó leszel", vagy "katona", de abban már most biztosak vagyunk, hogy szép és sikeres életedben rengeteg izgalmas kaland vár Rád, s az élet velejárójaként talán akad majd mellé néhány csalódás is, mely - noha így is teljesen egyedi vagy - még tovább formálja majd a személyiségedet.

Ha a szemedbe nézünk, ígéretes jövő tükröződik benne, mely bár csak a Tiéd, de mégsem vagy vele egyedül, mert körülötted már most is nagyon sokan örömmel szurkolnak Neked, s a jövőben még többen lesznek. Mit is mondhatnánk hát mást az első születésnapodon, minthogy... sok sikert és még nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Neked sok szeretettel!!! :)))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mit írsz ilyeneket, végigbőgtem az egészet.
Már csak azért is, mert én is a szurkolók között vagyok.
Simó

Homa Péter írta...

Bocsika! :))